Ik ben Ilja Hoen, al 25 jaar fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in hoofd- en nekpijn.

Afspraak maken?

Waarom kiezen voor Fysio Hoen?

– Ruim 25 jaar ervaring, waarvan 11 jaar zelfstandig
– Allround fysiotherapie
– Master in Manuele Fysiotherapie
– Master in Kaakfysiotherapie / Orofaciaaltherapie
– Zeer ervaren met verlichting van tinnitus problemen
– Sinds 1 september 2020 gevestigd in Terherne

Fysiotherapie

Klachten aan spieren, banden, gewrichten of zenuwen? Dan kan fysiotherapie een goede behandelmethode zijn.

Manuele Therapie

Bij manuele therapie worden blokkades in de gewrichten van o.a. de armen, benen en de wervelkolom opgespoord en behandeld.

Kaak Fysiotherapie

Heeft u last van tinnitus (oorsuizen), duizeligheidsklachten, specifieke zenuwaandoeningen of klachten als knarsentanden in de slaap? Dan kan orofaciaaltherapie, ofwel kaakfysiotherapie de juiste behandelmethode zijn.

Tinnitus behandeling

“Leer er maar mee te leven, want er is toch niets aan te doen”. Vaak is er echter wel iets aan te doen, als we er samen achter komen waar de oorzaak of oorzaken van jouw Tinnitus vandaan komt.

Patient ervaringen

Door behandelingen aan de kaak, maar ook door te helpen bewust te worden wat er nu eigenlijk gebeurt in je lichaam, is mijn tinnitus niet weg, maar een stuk rustiger en beheersbaar geworden. En weet ik meestal ook hoe het komt als het toch weer wat opflakkert. Zo blijkt koffie op mij een verkeerde uitwerking op mijn kaken te hebben. Dat hebben we samen uitgedokterd als onderdeel van de totale behandeling. Nu waren sommige onderdelen van de behandeling misschien niet altijd even prettig, maar ook dat verbeterde in de loop van de tijd. Kortom, samen met Ilja heb ik mijn tinnitus een plekje kunnen geven.

J.J.(man - 61 jaar)

Al 30 jaar heb ik last van tinnitus. Gevolg veel slapeloze nachten. De laatste tijd werd het steeds erger en luider. Ik werd er moedeloos van. Waar eindigt dit dacht ik. Tot ik een krantenartikel las van Ilja over haar behandeling. Nu, na een paar maanden, word ik niet meer met tinnitus wakker en is het geluid is niet meer zo luid. Ik kan het weer accepteren.

A.H-H.Vrouw - 80 jaar

FysioHoen breidt uit

Fysio Hoen in Terherne breidt uit. Naast de diverse specialisaties zoals tinnitus, kaakklemmen, hoofd- en nekpijn, van veelzijdig manueel therapeut en kaakfysiotherapeut Ilja Hoen, kunnen patiënten ook terecht bij fysiotherapeut Renger van Dijk met als specialisaties, chronische lage rugklachten, sportfysiotherapie en leefstijlcoaching.

Nieuwsbrief nr. 6 – Praktijk uitbreiding

Ik ben verheugd te kunnen melden dat per 01-01-2024 een collega fysiotherapeut mijn praktijk komt versterken. Deze nieuwe collega is Renger van Dijk. Renger is (sport)fysiotherapeut en leefstijl coach. Renger is tevens een oud studiegenoot van mij van het CIOS in Heerenveen. In de afgelopen 20 jaar als fysiotherapeut heeft Renger zich gespecialiseerd in chronische […]

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen