Manuele fysiotherapie

Fysio Hoen is een allround fysiotherapiepraktijk waar u terecht kunt voor orofaciale fysiotherapie (kaak fysiotherapie), fysiotherapie en manuele therapie. Fysio Hoen is gespecialiseerd op het gebied van pijn aan het hoofd, nek, kaak, schouder en de lage rug. Op deze pagina leest u meer over kaak fysiotherapie.

Manuele Fysiotherapie

Bij manuele therapie worden blokkades in de gewrichten van o.a. de armen, benen en de wervelkolom opgespoord en behandeld. In de volksmond wordt een manueel therapeut wel een ‘kraker’ genoemd. Na een behandeling wordt vaak direct het effect merkbaar. Men ervaart meer bewegingsvrijheid en een directe afname van de pijn. In veel gevallen is de pijn zelfs verdwenen na de behandeling.

Maak een afspraak met Fysio Hoen

Onze behandelingen

Alle behandelingen bij Fysio Hoen zijn gericht op het aanpakken van de oorzaak van de pijnklachten. Voorafgaand aan een behandeling wordt eerst een anamnese afgenomen om te kijken waar de pijn vandaan komt, en hoe die het beste te behandelen is.

Tijdens een behandeling wordt helder gecommuniceerd over wat we doen, en waarom we dat doen. Dit vinden we belangrijk. U legt immers uw lichaam in onze handen. Dan is het goed om te weten wat we daarmee doen.

Fysio Hoen
Onze praktijk bevindt zich aan Harspit 3 in Terherne
Bekijk onze praktijk op Google Maps hier.

Bel of app voor een afspraak met 06-82 94 91 72 of stuur een mail naar ilja@fysiohoen.nl