Kaak fysiotherapie

Fysio Hoen is een allround fysiotherapiepraktijk waar je terecht kunt voor kaak fysiotherapie, fysiotherapie en manuele therapie. Fysio Hoen is gespecialiseerd op het gebied van pijn aan het hoofd, nek, kaak, schouder en de lage rug. Op deze pagina leest u meer over kaak fysiotherapie.

Wat is kaak fysiotherapie?

Kaakfysiotherapie, of ook wel orofaciaaltherapie, is gericht op problemen met de spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel. Er zijn verschillende klachten die behandeld kunnen worden door middel van kaakfysiotherapie. Hierbij valt te denken aan tinnitus (oorsuizen), duizeligheidsklachten, specifieke zenuwaandoeningen en klachten als knarsentanden in de slaap. Als kaakfysiotherapeut werkt Fysio Hoen nauw samen met huisartsen, tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en overige specialisten op het gebied van de kaak en het gebit.

Maak een afspraak met Fysio Hoen

Onze behandelingen

Alle behandelingen bij Fysio Hoen zijn gericht op het aanpakken van de oorzaak van de pijnklachten. Voorafgaand aan een behandeling wordt eerst een anamnese afgenomen om te kijken waar de pijn vandaan komt, en hoe die het beste te behandelen is.

Tijdens een behandeling wordt helder gecommuniceerd over wat we doen, en waarom we dat doen. Dit vinden we belangrijk. Je legt immers jouw lichaam in onze handen. Dan is het goed om te weten wat we daarmee doen.

Fysio Hoen
Onze praktijk bevindt zich aan Harspit 3 in Terherne
Bekijk onze praktijk op Google Maps hier.

Bel of app voor een afspraak met 06-82 94 91 72 of stuur een mail naar ilja@fysiohoen.nl