Fysiotherapie

Fysio Hoen is een allround fysiotherapiepraktijk waar u terecht kunt voor kaak fysiotherapie, fysiotherapie en manuele therapie. Fysio Hoen is gespecialiseerd op het gebied van pijn aan het hoofd, nek, kaak, schouder en de lage rug. Op deze pagina leest u meer over kaak fysiotherapie.

Fysiotherapie

Bij klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen is fysiotherapie een goede behandelmethode. Fysiotherapie is gericht op het verminderen van pijn en het beter laten functioneren van het lichaam. Dit kan door middel van verschillende behandelingen, oefeningen en het aanbrengen van ondersteunende hulpmiddelen. Vaak worden er in korte tijd al flinke resultaten geboekt. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

Maak een afspraak met Fysio Hoen

Onze behandelingen

Alle behandelingen bij Fysio Hoen zijn gericht op het aanpakken van de oorzaak van de pijnklachten. Voorafgaand aan een behandeling wordt eerst een anamnese afgenomen om te kijken waar de pijn vandaan komt, en hoe die het beste te behandelen is.

Tijdens een behandeling wordt helder gecommuniceerd over wat we doen, en waarom we dat doen. Dit vinden we belangrijk. Je legt immers jouw lichaam in onze handen. Dan is het goed om te weten wat we daarmee doen.

Fysio Hoen
Onze praktijk bevindt zich aan Harspit 3 in Terherne
Bekijk onze praktijk op Google Maps hier.

Bel of app voor een afspraak met 06-82 94 91 72 of stuur een mail naar ilja@fysiohoen.nl